Agenda

Gorcums Folkbal

Gorcum heeft er een nieuwe balfolk-locatie bij: POGO, oftwel Podium Gorcum! Het eerste bal opent gelijk met twee top-bands:

Duo Leana & Hartwin
Leana en Hartwin omschrijven zichzelf als twee dromers op het podium. De Estse Leana en Vlaamse Hartwin wonen tegenwoordig in Estland en dat hoor je terug in hun muziek en in de namen van hun nummers. Vroeger speelden zij onder de naam Estbel, maar inmiddels is Estbel uitgegroeid naar een kwartet dat meer luistermuziek speelt. Gelukkig voor ons is de balfolkliefde van Leana en Hartwin nog springlevend!

Kelten zonder Grenzen
Kelten zonder Grenzen is een band rondom de twee harpistes Lies en Coca. Zij spelen met losse en vaste gastmuzikanten, maar altijd vol levensvreugde en met een woeste passie voor muziek. Zij laten hun harpen zingen, van wild tot dromerig. Alle composities zijn eigen werk, geïnspireerd door de West-Europese balfolkmuziek, mooi zonlicht en verse cappuccino met lekker veel schuim.

Wat is balfolk?
Balfolk is misschien een beetje te vergelijken met een tango- of salsa-avond, maar dan met de muziek en dansen van hier: de dansen en muziek die traditioneel in West-Europa voorkomen. En er is altijd live muziek! Nieuwsgierig? We starten met een dansuitleg. Iedereen kan mee doen.
Wees welkom!

Deuren open: 19:30 u.
Tickets: 10,- aan de deur/ 8,- euro voorverkoop.
Afgelopen: rond 23:30 u.
http://www.podiumgorcum.nl
http://www.keltenzondergrenzen.nl

Leave a reply

« Back to overview