Agenda

Balfolk Café Nijmegen

Vanavond een bijzonder benefiet-avond met deze keer twee toffe acts die komen spelen: Bert Leemans Solo & Kelten zonder Grenzen

Waarom een benefiet? 
Deze zomer is tijdens Castlefest de harp van Lies Sommer op het podium gevallen, doordat een podium doek tegen de harp aanwaaide. Gevolg: de harp is total-loss. Niet alleen emotioneel omdat ze dit instrument jarenlang bespeelde, maar ook financieel een ramp: Lies is professioneel harpiste en heeft nu een harp nodig om in haar inkomen te voorzien. En een goede, podiumwaardige harp inclusief versterking, kost al snel €7000…
Middels de crowdfunding die is gestart, is al een zeer groot bedrag bij elkaar verzameld. Dat is fantastisch, maar ze is er nog niet!
Om ook het laatste deel te financieren hebben we met Balfolk Nijmegen en een aantal muzikanten de koppen bij elkaar gestoken om Lies te helpen met het laatste deel van harp en haar beroep kan blijven uitoefenen.

Entree: donatie voor de harp
Geef ruim, alles gaat 100% naar de nieuwe harp!

Tijdschema
19:00 open
19:30 dansuitleg
20:15 Bert Leemans
21:15 Kelten zonder Grenzen

22:30 sessie, dus neem ook je instrumenten mee!
(tijden onder voorbehoud)

Locatie
Café The Shuffle
Berg en Dalseweg 200, 6522 CD Nijmegen

Wat is Balfolk?
Balfolk is misschien een beetje te vergelijken met een tango- of salsa-avond, maar dan met de muziek en dansen van hier: de dansen en muziek die traditioneel in West-Europa voorkomen. En er is altijd live muziek! Nieuwsgierig? Er zijn kaartjes met kennismakingskorting!
En we starten altijd met een dansuitleg. Iedereen kan mee doen.
Wees welkom!

http://www.balfolk.nl/

Leave a reply

« Back to overview